MIND THE MOMENT

3 volledige dagen. 4 Mentors. 1 toplocatie in de Ardennen.
Zet ontelbare stappen voorwaarts in je fotografie.
De meest persoonlijke en complete workshop voor huwelijksfotografen in België en Nederland!

Inschrijven!

YES!
This is it – De workshop voor huwelijksfotografen die het eens zijn over één ding: Elke reportage verdient zijn eigen prachtige verhaal.

Nele Watty, Dries Renglé, Yves Schepers en Philippe Swiggers nemen je tijdens 3 intensieve dagen mee doorheen de ultieme huwelijksreportage. Geen enkel geheim blijft onbesproken. En dit alles op een prachtige locatie in de Belgische Ardennen.

Samen tillen we jouw fotografie naar een hoger niveau en met 3 studenten per mentor, kunnen we net die persoonlijke aanpak garanderen waar andere workshops te kort schieten.

Gedurende de 3 interactieve lesdagen maken we graag tijd voor wat ontspanning met een spelletje pool, een plonsje in het zwembad of een lekker diner want goeie gesprekken met andere fotografen zijn van onschatbare waarde voor je netwerk. Kortom, dit wordt niet te missen!

Mind the .. what?

Tijdens Mind The Moment ligt de focus volledig op hét moment.
Een huwelijk is een rollercoaster van emoties en staat bol van kleine maar grootse momenten. Wij zijn gedreven om deze échte momenten vast te leggen.

Tijdens deze workshop leren we je hoe je deze momenten vangt en hoe je het maximum kan halen uit elke situatie. We tonen je hoe je de emotionele impact van ieder moment kan vergroten door middel van anticipatie, licht en compositie zodat je een nóg straffer verhaal kan vertellen.

Wil je ondergedompeld worden in een wereld van fotojournalistieke huwelijksfotografie, portfolio reviews, hands-on opdrachten en niet te vergeten een ‘shitload of fun’ met zielsverwanten?

Een greep uit wat je zal leren:

 • Hoe de juiste klanten bereiken

 • Leer je sterktes uit te spelen

 • Anticiperen op momenten om het maximum uit elke situatie te halen

 • Creatief omgaan met off-camera flash

 • Hoe creëer je oprechte momenten tijdens portretten

 • Samen zoeken naar je persoonlijke werkpunten tijdens de portfolio reviews

Ook inbegrepen in de prijs:

 • Persoonlijke aanpak. 3 studenten per mentor!

 • 3 lesdagen boordevol kennis en hands-on opdrachten

 • 4 overnachtingen in een toplocatie in de Ardennen.

 • Maaltijden en drank inbegrepen.

 • Een netwerk van onschatbare waarde.

 • Relaxen in het zwembad/jacuzzi & een closing night met PhotoBooth fun!

Inschrijven!

Wie?

Philippe Swiggers

Een positieve mindset gecombineerd met jarenlange ervaring als fotograaf, maken van Philippe de gedroomde mentor bij uitstek. Met een warme, spontane stijl en de nodige people skills slaagt hij er in om sterke emoties vast te leggen en elke keer weer dat unieke verhaal te vertellen. Zijn achtergrond als leraar zetten de laatste puntjes op de i.

Bezoek Philippe zijn website

Dries Renglé

Met 10+ jaren ervaring behoort Dries steevast tot de top van de Belgische huwelijksfotografie. Zijn drive om zich steeds 200% te smijten in de actie en geen schroom te hebben om die personal space te doorprikken, zorgt er samen met zijn technisch vernuft voor dat hij als geen ander échte momenten op een sprekende manier kan vastleggen.

Bezoek Dries zijn website

Yves Schepers

Een ingenieur die overloopt van ambitie en geen angst heeft om uit zijn comfort zone te stappen?
Een cocktail die ertoe geleid heeft dat Yves de suffe bedrijfswereld inwisselde om een rijzende ster te worden in de huwelijksfotografie. Hij speelt met licht en vormen om sterk grafische portretten te creëren die hij combineert met krachtige momenten.

Bezoek Yves zijn website

Nele Watty

Met haar nieuwsgierig en speels hart slaagt Nele er steeds in om subtiele en ongewone beelden te maken van momenten die tijdens een huwelijk vaak over het hoofd gezien worden.
Haar passie voor fotografie vloeit over in haar verhalende beelden en met haar oog voor humor in de dag dagelijkse dingen onderscheidt ze zich in deze industrie.

Bezoek Nele haar website

We zijn trots elk een plekje veroverd te hebben in de Top 10 van de ‘Masters of Dutch wedding photography’!

logo

Prijs

Early Birds

1595excl BTW.
 • Schrijf je in vóór 18 april

Standaard

1695Excl BTW.
 • Alle inschrijvingen ná 18 April

Welke dagen moet ik vrijhouden?

Op 9 oktober rond 19u gaan we van start en drinken we een glaasje tijdens een gezellige babbel. Op 10, 11 en 12 oktober worden jullie volledig ondergedompeld in de Mind The Moment workshop. Op 13 oktober ontbijten we nog een laatste keer samen waarna iedereen huiswaarts keert maar geen zorgen.. de opkuis is voor ons! Meer praktische informatie zal toegestuurd worden in de aanloop naar de workshop.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 12 deelnemers

Zelden keerde ik na een workshop zo voldaan, gemotiveerd en met een massa fijne herinneringen aan fantastische momenten huiswaarts.
De WOW!-factor van deze ervaring zindert na als een onwaarschijnlijke boost voor mijn fotografie én mijzelf. Thanks!

Nathalie Moors

Hou me op de hoogte!

Sold out!

Deze editie van de Mind The Moment workshop is helaas volledig uitverkocht.

Maar geen probleem, er komen sowieso nog edities. Wil je op de hoogte gehouden worden en de volgende editie voorrang krijgen bij het inschrijven, laat dan hieronder je gegevens achter!

Nog vragen: info@mindthemoment.be