MIND THE MOMENT

03 – 07 april 2023

3 volledige dagen. 4 Mentors. 1 toplocatie in de Ardennen.
Zet ontelbare stappen voorwaarts in je fotografie.
De meest persoonlijke en complete workshop voor huwelijksfotografen in België en Nederland!

Inschrijven!

YES!
This is it – De workshop voor huwelijksfotografen die het eens zijn over één ding: Elke reportage verdient zijn eigen prachtige verhaal.

Nele Watty, Dries Renglé, Yves Schepers en Philippe Swiggers nemen je tijdens 3 intensieve dagen mee doorheen de ultieme huwelijksreportage. Geen enkel geheim blijft onbesproken. En dit alles op een prachtige locatie in de Belgische Ardennen.

Samen tillen we jouw fotografie naar een hoger niveau en met 3 studenten per mentor, kunnen we net die persoonlijke aanpak garanderen waar andere workshops te kort schieten.

Gedurende de 3 interactieve lesdagen maken we graag tijd voor wat ontspanning met een spelletje pool, een plonsje in het zwembad of een lekker diner want goeie gesprekken met andere fotografen zijn van onschatbare waarde voor je netwerk. Kortom, dit wordt niet te missen!

Mind the .. what?

Tijdens Mind The Moment ligt de focus volledig op hét moment.
Een huwelijk is een rollercoaster van emoties en staat bol van kleine maar grootse momenten. Wij zijn gedreven om deze échte momenten vast te leggen.

Tijdens deze workshop leren we je hoe je deze momenten vangt en hoe je het maximum kan halen uit elke situatie. We tonen je hoe je de emotionele impact van ieder moment kan vergroten door middel van anticipatie, licht en compositie zodat je een nóg straffer verhaal kan vertellen.

Wil je ondergedompeld worden in een wereld van fotojournalistieke huwelijksfotografie, portfolio reviews, hands-on opdrachten en niet te vergeten een ‘shitload of fun’ met zielsverwanten?

Een greep uit wat je zal leren:

 • Hoe de juiste klanten bereiken

 • Leer je sterktes uit te spelen

 • Anticiperen op momenten om het maximum uit elke situatie te halen

 • Creatief omgaan met off-camera flash

 • Hoe creëer je oprechte momenten tijdens portretten

 • Samen zoeken naar je persoonlijke werkpunten tijdens de portfolio reviews

Ook inbegrepen in de prijs:

 • Persoonlijke aanpak.

 • 3 lesdagen boordevol kennis en hands-on opdrachten

 • 4 overnachtingen in een toplocatie in de Ardennen.

 • Maaltijden en drank inbegrepen.

 • Toegang tot de Mind The Moment community

 • Relaxen in het zwembad/jacuzzi & een closing night met PhotoBooth fun!

Inschrijven!

Wie?

Philippe Swiggers

Een positieve mindset gecombineerd met jarenlange ervaring als fotograaf, maken van Philippe de gedroomde mentor bij uitstek. Met een warme, spontane stijl en de nodige people skills slaagt hij er in om sterke emoties vast te leggen en elke keer weer dat unieke verhaal te vertellen. Zijn achtergrond als leraar zetten de laatste puntjes op de i.

Dries Renglé

Met 10+ jaren ervaring behoort Dries steevast tot de top van de Belgische huwelijksfotografie. Zijn drive om zich steeds 200% te smijten in de actie en geen schroom te hebben om die personal space te doorprikken, zorgt er samen met zijn technisch vernuft voor dat hij als geen ander échte momenten op een sprekende manier kan vastleggen.

Yves Schepers

Een ingenieur die overloopt van ambitie en geen angst heeft om uit zijn comfort zone te stappen?
Een cocktail die ertoe geleid heeft dat Yves de suffe bedrijfswereld inwisselde om een rijzende ster te worden in de huwelijksfotografie. Hij speelt met licht en vormen om sterk grafische portretten te creëren die hij combineert met krachtige momenten.

Nele Watty

Met haar nieuwsgierig en speels hart slaagt Nele er steeds in om subtiele en ongewone beelden te maken van momenten die tijdens een huwelijk vaak over het hoofd gezien worden.
Haar passie voor fotografie vloeit over in haar verhalende beelden en met haar oog voor humor in de dag dagelijkse dingen onderscheidt ze zich in deze industrie.

We zijn trots elk een plekje veroverd te hebben in de Top 10 van de ‘Masters of Dutch wedding photography’!

logo

© Sanne De Block

Mind the moment was voor mij de opleiding die ik nooit gehad heb. Nu voel ik weer controle over situaties en word ik weer verrast door mijn eigen beelden. De workshop heeft me echt geholpen “licht’ te zien waardoor ik mijn plezier in fotografie volledig terug heb. De mentoren vormen een sterk team en ze hebben deze midweek erg goed georganiseerd. Ik kan het iedere huwelijksfotograaf aanraden.

Nina Tulp

© Sanne De Block

Het was heel duidelijk dat jullie doel was om van ons betere fotografen te maken, zonder jezelf daarbij naar voor te hoeven schuiven. Dat vind ik heel sterk. Jullie zijn naast topfotografen ook geweldige mentoren en dat is niet iedereen gegeven.

Sophie Callewaert

© Sanne De Block

Veel werk aan mijn journalistieke winkel, het zal niet over één nacht ijs gaan, maar elke vezel in mijn lijf heeft er zin in en geniet ervan.
De ganse mindset, de professionaliteit, de manier waarop deze workshop in mekaar is gebokst,… Het is top! het voelt geweldig inspirerend!

Els Huart

© Sanne De Block

Zo fijn dat jullie mentoren niet naast jullie schoenen lopen en roepen hoe goed jullie zijn maar juist genieten van het overbrengen van kennis

Wim Alblas

© Sanne De Block

Een 3-daagse workshop organiseren waarvan elk onderdeel boeiend is, weinigen doen het jullie na. Overdonderend... en het motiveert mij om nog bewuster te gaan fotograferen. Een intense, verrijkende ervaring die ik niet had willen missen!

Karolien Haesen

© Sanne De Block

Ik ben met veel inspiratie thuis gekomen. Mijn vriendin zei "ik heb een andere man thuis gekregen"... ik ben nog aan het uitzoeken of dit positief of negatief is 😉
“Ik vond het een fantastische ervaring. Ik was op zoek naar een netwerk en hoop dit nu gevonden te hebben. “

Joris Cools

© Sanne De Block

Zelden keerde ik na een workshop zo voldaan, gemotiveerd en met een massa fijne herinneringen aan fantastische momenten huiswaarts. De WOW!-factor van deze ervaring zindert na als een onwaarschijnlijke boost voor mijn fotografie én mijzelf. Thanks!

Nathalie Moors

© Yves Schepers

Een broodnodige week creatief opladen zodat je weer zonder oogkleppen of clichés naar je volgende huwelijk kan. Vertoeven met heerlijke collega’s en elkaar steeds opnieuw overtuigen dat het OK is om te blijven werken aan dat ene ultieme beeld. Maar evengoed je businesskantje of backupprobleem bijschaven. Topworkshop!!!

Wouter Maeckelberghe

Prijs

Standaardprijs

2750excl BTW.
 • Je ontvangt een goody bag twv €350 bij inschrijving!

Welke dagen moet ik vrijhouden?

 Op 3 april om 19u gaan we van start en drinken we een glaasje tijdens een gezellige babbel en een introductiesessie. Op 4, 5 en 6 april worden jullie volledig ondergedompeld in de Mind The Moment workshop. Op 7 april ontbijten we nog een laatste keer samen waarna iedereen huiswaarts keert maar geen zorgen.. de opkuis is voor ons! Meer praktische informatie zal toegestuurd worden in de aanloop naar de workshop.

Inschrijven

Wees er snel bij om een plekje te reserveren in de Mind The Moment workshop!

Vorige edities waren pijlsnel uitverkocht dus mis je kans niet om je onder te dompelen in deze intensieve, hands-on workshop boordevol praktische tips, tricks én fun!

[instagram-feed]

Sponsers